Gerzek gözlemler, gerzek anılar..

Bir gerzek hayat zırvalığı..

8 Eylül 2011 Perşembe

KARİZMATİK RÜYALARIM VOLUME:1

Çok karizmatik rüyalar görürüm ben=) Karizmatiklik katsayısıyla ters orantılı olarak sonu da bir o kadar bomba biten riyalarım mı demeliydim yoksa=) Neden bu denli aksiyon barındıran bir rüya en sonunda sıçmak zorunda=)) İşin acı tarafı ise; yıllardır sonu "tırt" efektiyle biten rüyalarımı, insanlara sonunu belirtmeden anlatıyor oluşum=) Böylece bugüne dek, bana çok yakın insanlar hariç kimse rüyalarımın "tırt" kısmını öğrenemedi=) İşte o kimseler acı gerçekle şimdi yüzleşecek! =) Aslında o rüyalar yıllardır anlattığım gibi karizmatik değildi=) Bu muhteşem rüyalarımdan küçük küçük kubleleri sizlerle paylaşmaya karar verdim. İşte şimdi birisi geliyor:

Büyük bir mağaranın önündeyim. Mağaranın 7 kapısı ardı ardına büyük bir gürültü kopararak açılıyor. 7 kapının ardında, mağaranın derinliklerinde taştan, devasa, oval bir masa.. Masanın etrafında oturan 7 kişi (kadınlı- erkekli).. Bu kişilerden biri tarot falı bakıyor ve masada oturan bir kadına 3 adet kart seçmesini söylüyor. Kadın seçiyor.. Falcı bu 3 kartı teker teker açıyor ve sırasıyla yorumluyor: Ayrılık, acı, ölüm..

Sonra birden mağaranın 7 kapısı sırayla kapanıyor ve ardından tekrar sırayla açılıyor. Fakat bu sefer içerde kimse yok.. Yerde; çömelmiş bir vaziyette duran, vücudu ıslak, kahverengi ve kaslı, 2 adet kıvrık- sivri boynuzuyla bir şeytan beliriyor. Şeytan şöyle diyor: "7 kutsal piramidi simgeleyen 7 kutsal çömlekten birini çaldınız. Hepinizin tek tek canını almaya geleceğim!"


Ardından tekrar malum 7 kapı sırasıyla kapanıyor. Şeytan o mağarada bulunan 7 kişinin evine tek tek gidiyor ve sonunda kutsal çömleği de, onu çalanı da buluyor. Bu aksiyon dolu, karizmatik rüyanın sonu şöyle bitiyor; yani şurada sıçıyor: Kutsal çömleği çalan Hülya Avşarmış=))))

2 yorum:

  1. rüyalarının sonu neden böyle bitiyor:
    çok güzel alemlere yolculuk ediyorsun ancak çağımızın saçmalıklarından da kopamıyorsun bir taraftan. Hülya Avşar sana aslında korktuğun hayattan kaçamayacağını hatırlatıyor. Hülya Avşarın(medyanın ve çağın) sunduğu hayatı yaşıyor olmanın ezikliğini yaşıyorsun. Bu çağda yaşıyor olmak itiraz etmek ve farklı bir yol seçmek hakkını elinden alamaz. rüya değil hayat acayip yani. Bu rüyanın açıklamasını bu şekilde yapıyorum...
    Sevgiler Saygılar
    :)

    YanıtlaSil